Jesteśmy w stanie zaproponować Państwu każdy model biznesowy obsługi żywienia zbiorowego:
Model 1. W pełni wyposażony przez Klienta i powierzony do naszej dyspozycji obiekt, wraz z systemem rozliczeniowo-fiskalnym naszej lub Państwa firmy do wyboru.
a) Pełna obsługa gastronomiczna ( produkcja posiłków w obiekcie u Klienta i późniejsze ich wydawanie)
b) Obsługa cateringowa ( wydawanie dowiezionych posiłków z punktu produkcyjnego YCG)
Model 2. W pełni wyposażony przez nas (YCG) i powierzony nam przez Klienta obiekt, wraz z systemem rozliczeniowo-fiskalnym naszej lub Państwa firmy do wyboru.
a) Pełna obsługa gastronomiczna ( produkcja posiłków w obiekcie u Klienta i późniejsze ich wydawanie)
b) Obsługa cateringowa ( wydawanie dowiezionych posiłków z punktu produkcyjnego YCG)
W przypadku przejęć istniejących obiektów każdorazowo indywidualnie dostosowujemy system serwisu i obsługi do zaleceń i uwag Klienta, nie narzucając sztywnych procedur i zasad współpracy. Każdorazowo staramy się również w pierwszej kolejności przeprowadzić rozmowy kwalifikacyjne z obecnym personelem w celu jego ewentualnego przeszkolenia wg naszych procedur i zatrudnienia.