Zasady współpracy
Jesteśmy w stanie zaproponować Państwu każdy model biznesowy obsługi żywienia zbiorowego:

Model 1. W pełni wyposażony przez Klienta i powierzony do naszej dyspozycji obiekt, wraz z systemem rozliczeniowo-fiskalnym naszej lub Państwa firmy do wyboru.

a)       Pełna obsługa gastronomiczna ( produkcja posiłków w obiekcie u Klienta i późniejsze ich wydawanie)
b)       Obsługa cateringowa ( wydawanie dowiezionych posiłków z punktu produkcyjnego YCG)


Model 2. W pełni wyposażony przez nas (YCG) i powierzony nam przez Klienta obiekt, wraz z systemem rozliczeniowo-fiskalnym naszej lub Państwa firmy do wyboru.

a)       Pełna obsługa gastronomiczna ( produkcja posiłków w obiekcie u Klienta i późniejsze ich wydawanie)
b)      Obsługa cateringowa ( wydawanie dowiezionych posiłków z punktu produkcyjnego YCG)

W przypadku przejęć istniejących obiektów każdorazowo indywidualnie dostosowujemy system serwisu i obsługi do zaleceń i uwag Klienta, nie narzucając sztywnych procedur i zasad współpracy. Każdorazowo staramy się również w pierwszej kolejności przeprowadzić rozmowy kwalifikacyjne z obecnym personelem w celu jego ewentualnego przeszkolenia wg naszych procedur i zatrudnienia.


Polska: Łódź 91-357, ul.Lisciasta 17 | tel/faks: 42 658 50 66, gsm: +48 501 592 066 | email:biuro@cateringpolska.pl | marketnig: +48 501 036 356 | marketing@cateringpolska.pl